Home • Merk Informatie

Onze Merken

Met zorg uitgekozen. Wij leveren een kwalitatief hoog assortiment van topmerken. Bricks and Lemons staat garant voor topkwaliteit, eerlijke producten en een persoonlijke snelle service. Geen standaard distributeur want wij pakken het vak nét even iets anders aan.

Onze merken

Doctor Bark

De producten van Doctor Bark niet alleen prachtig, maar comfortabel, gezond èn hygiënisch. Alle producten geschikt voor honden met een allergie voor huisstofmijt, vlooien of andere parasieten, omdat alle producten in de wasmachine op 95C kunnen worden gewassen.

Clydach

Clydach Petfood maakt graanvrij, eerlijk droogvoer, natvoer, snacks en supplementen voor honden.

AniPuro

AniPuro snacks zijn gemaakt van puur vlees. Er zitten geen kunstmatige toevoegingen of smaakmakers in. Kortom, puur vlees van de beste kwaliteit.

OceanFeed Pet

OceanFeed™ Pet is een natuurlijk voedingsmiddel, afgeleid van een mix van rode, bruine en groene zeewieren die de darmmicroflora kunnen verbeteren, een positieve immuunrespons ondersteunt, met als algemene uitkomst een gezondere darm en de natuurlijke mineralen die aanwezig zijn in zeewieren verbeteren de glans en conditionering van de vacht.