AniPuro

AniPuro snacks zijn gemaakt van vlees. Puur vlees!
De snacks zijnlucht gedroogd, zodat alle gezonde voedingsstoffen bewaard blijven en aan jouw hond ten goede komen. Ze zitten vol eiwitten, gezonde vetzuren en mineralen. En de snacks zijn licht verteerbaar. Je kan ze dus ook geven tijdens intensieve trainingen voor een energie boost. Er zitten 0% vulmiddelen, kunstmatige toevoegingen of smaakmakers in. Kortom, puur vlees van de beste kwaliteit.

Alle AniPuro producten
Shop nu

Shop de beste producten

Prijzen alleen zichtbaar voor ingelogde retailers
Prijzen alleen zichtbaar voor ingelogde retailers
Prijzen alleen zichtbaar voor ingelogde retailers
Bekijk alle AniPuro producten

ANIPURO VERSCHIL

AniPuro Snacks

Deze snacks zijn 5 mm x 5 mm, dus super handig als trainers voor elke hond. Maar zeker voorpuppies,jachthonden of als snack voor kleine honden. Ook bijzonder geschikt voor honden met een allergie: het zijn namelijk hypoallergene snacks die bestaan uit ingrediënten van één dierlijke eiwitbron.

Producten

AniPuro eigenschappen

De ideale snack

Alle producten worden vervaardigd in hun eigen productiefaciliteit in Oer-Erkenschwick. Ze hechten veel waarde aan hun kwaliteit en laten het bedrijf jaarlijks auditen volgens de “IFS” food standard – “higher level” is het oordeel van de certificerende instantie. Alle recepten zijn glutenvrij en bevatten slechts één bron van dierlijke eiwitten. De natuurlijke AniPuro natuurlijke snacks zijn behoedzaam in de oven gedroogd en zijn door hun consistentie de ideale snack. 

Eerlijke kwaliteit

AniPuro koopt haar vlees niet overal, of op een internationale vleesmarkt voor de goedkoopste prijzen. AniPuro werkt samen met vaste leveranciers uit de regio – vaak al meer dan 10 jaar – en kent de herkomst van het vlees dat zij verwerkt. Het jaarlijkse certificeringsproces garandeert ook de constant hoge vleeskwaliteit van onze producten.

Kauwsnacks van AniPuro zijn van een eerlijke kwaliteit; puur in alle opzichten.

Bekijk de AniPuro producten en wordt net als ons enthousiast

De snacks bestaan ​​uit slechts één bron van dierlijke eiwitten: varkensvlees, rundvlees of kip. Zo krijgen zelfs voedingsgevoelige honden de smaak van AniPuro! Verwen uw hond met een gerust geweten.

Hoogste kwaliteit – voorzichtig in de oven gedroogd – Made in Germany

Neem contact op

Een pure. Duurzame. Betere keuze.

De productrange bevat op dit moment 3 producten: AniPuro Eend, AniPuro Rund en AniPuro Kalkoen

Producten

Neem de volgende stap

Bij ons staat service aan onze retailers voorop. We helpen en adviseren je graag om meer verkopen te realiseren. We hebben allemaal hetzelfde doel en werken graag met je samen.

Over ons