Clydach

Clydach Farm maakt graanvrij, gezond, eerlijk voer voor honden, boordevol alle voedingsstoffen die een hond dagelijks nodig heeft. Geïnspireerd door de velden van Groot-Brittannië, selecteren ze het beste, lokaal geproduceerde vlees, vis en gevogelte om voedzaam, voedzaam en echt voedsel voor honden te creëren.
De combinatie van de beste, eerlijke grondstoffen betrokken bij vaste en vertrouwde regionale leveranciers en de kennis en kunde hoe ze deze grondstoffen mengen, maakt Clydach  tot een unieke, speciale formule. 

Alle Clydach producten
Shop nu

Shop de beste producten

Prijzen alleen zichtbaar voor ingelogde retailers
Prijzen alleen zichtbaar voor ingelogde retailers
Prijzen alleen zichtbaar voor ingelogde retailers
Bekijk alle Clydach producten

CLYDACH VERSCHIL

Clydach: Een oprecht bedrijf.

Door integer in te kopen, zetten ze zich in om ethische ingrediënten en ingrediënten met vrije uitloop in te kopen bij boeren die ze kennen en vertrouwen

Met zorg geproduceerd met het soort ingrediënten dat je in je eigen keuken zou hebben, niets kunstmatigs, niets verfijnds

Producten

Clydach waarden

2013

De 13-jarige Callum begon thuis in zijn tuin kuikens te kweken van de haan en de hen van zijn ouders. Hij ging gewoon naar school en gebruikte zijn vrije tijd ‘s avonds en in het weekend om de kippen klaar te maken voor verkoop op een lokale markt.

Kort nadat hij de winstgevendheid besefte, spaarde hij het geld op om een broedmachine voor zijn eieren te kopen. Een investering van een broedstoof van £ 55 leidde tot het uitkomen van honderden kippen.

Lees het hele verhaal (ENG)

2021

En de reis gaat verder…

Clydach wordt beschouwd als het snelst groeiende merk van natuurlijk voer voor huisdieren in de afgelopen tijd, maar Callum en zijn team werken nog steeds volgens de fundamenten die Callum op de eerste dag legde.

Bekijk de Clydach producten en wordt net als ons enthousiast

Wil je meer weten of wil je direct beginnen met de verkoop> Bel ons of vul het contactformulier in.

Neem contact op

Een pure. Duurzame. Betere keuze.

De productrange bevat droogvoer, natvoer, snacks en supplementen. En de ontwikkelingen gaan door….

Producten

Neem de volgende stap

Bij ons staat service aan onze retailers voorop. We helpen en adviseren je graag om meer verkopen te realiseren. We hebben allemaal hetzelfde doel en werken graag met je samen.

Over ons

Free Range English Venison

Het grootste deel van ons hertenvlees is afkomstig van Richard Elmhurst op zijn privélandgoed in de buurt van Barnsley, Yorkshire, hoewel we het hele jaar door hertenvlees gebruiken van een selectie van Britse boerderijen om de voorraad op peil te houden.

Op het glooiende open landschap van beschermde landgoederen en parken worden de herten vrijgelaten, zoals de natuur het bedoeld heeft. Natuurlijke flora en fauna zijn het voedsel van de herten die door de graslanden en bossen van deze parken zwerven.

Sustainable Scottish Salmon

Onze zalm is afkomstig uit Noordwest-Schotland, waar ze sinds 1999 bekroonde zalm produceren.

Gevestigd in de gemeenschappen van Sutherland en de Buiten-Hebriden, wordt de zalm gefokt volgens RSPCA-gecertificeerde normen, om kwaliteit, welzijn en natuurlijk volledige traceerbaarheid tot het meer te garanderen.

Zalm heeft uitzonderlijk hoge niveaus van Omega 3 en 6, samen met essentiële aminozuren die de groei bevorderen en helpen de spiermassa te behouden. Zalm is een goede bron van enkele essentiële vitamines D, B-12, B-6 en thiamine en pantotheenzuur.

Ethical Suffolk Duck

Wij kopen onze Duck uit het hart van Engeland, Suffolk. Al lang bestaande, vertrouwde fokkers van Duck zijn Gressingham Farms. De gezondheid en het welzijn van hun eenden is een absolute prioriteit en staat centraal bij alles wat ze doen.

Gressingham-vogels worden gefokt, uitgebroed en gefokt op door Red Tractor verzekerde boerderijen in de naburige graafschappen Suffolk en Norfolk, volgens de hoogste welzijnsnormen.

Eend is rijk aan voedingseiwitten, wat het verzadigingsgevoel bevordert. Eend is rijk aan ijzer, zink, B-vitamines, kalium en fosfor.

Grass Fed, Welsh Lamb

Gras voedde zich met het rijke Welshe landschap van het Snowdonia National Park. Lamsvlees van de beste kwaliteit wordt beheerd door boeren die een passie hebben voor uitzonderlijke veehouderij en dierenwelzijn. Om deze reden staat Welsh Lamb zelfs bekend als de ‘Worlds Best’.

Lam is een uitstekende vleesbron voor honden. Het is zowel zeer smakelijk als licht verteerbaar. Grasgevoerd lamsvlees kan ook waardevolle hoeveelheden CLA (geconjugeerd linolzuur), een gezondheidsondersteunend vetzuur, bevatten. Grasgevoerd lamsvlees is een uitstekende bron van vitamine B12 en een zeer goede bron van eiwitten, selenium en niacine. Het is ook een goede bron van zink en fosfor.