OceanFeed

Waarom Zeewier?

Er zijn tienduizenden soorten zeewier in onze oceanen, en elk heeft zijn eigen specifieke samenstelling van bioactieve stoffen, mineralen en voedingscomponenten.

Hoewel de voedingsvoordelen van zeewier al tientallen jaren bekend zijn, combineren de gepatenteerde mengsels die in OceanFeed™-producten worden gebruikt, specifieke bruine, groene en rode macroalgen die in Europa en Azië zijn verzameld.

OceanFeed selecteert zeewier van strand tot eindproduct over de hele wereld om hun klanten unieke mengsels te bieden die speciaal zijn samengesteld met als doel de gezondheid van de dieren te verbeteren.

Alle OceanFeed producten
Shop nu

Shop de beste producten

Prijzen alleen zichtbaar voor ingelogde retailers
Bekijk alle OceanFeed producten

OCEANFEED PET VAN OCEAN HARVEST

Ocean Harvest: een marktleider met een revolutionair productportfolio

De producten van Ocean Harvest worden geproduceerd in Ierland en Zuidoost-Azië met behulp van een netwerk van oogstmachines

Er wordt een leveringskwaliteit en continue duurzame oogstmethoden garandeert, zoals uiteengezet in een plan voor duurzaam oogsten.

Producten

TILLY, GOUDEN RETRIEVER

“Tilly had een voortdurend probleem met een verminderde eetlust en diarree die niet overging, zelfs niet na antibiotica. We begonnen OceanFeed™ Pet te proberen en binnen een paar weken zagen we een glanzende zachte vacht, een echt natte neus en stevigere ontlasting. Tilly heeft nu een prima spijsvertering zonder problemen, en zo’n mooie vacht. We raden OceanFeed™ Pet aan voor hondenbezitters die hun dieren nodig hebben voor een betere spijsvertering, of die gewoon willen dat de vacht van hun hond er mooi uitziet.”

– Eigenaren, Tilly

ROSIE, SHIH-TZU/POEDEL

“Rosie begon ernstige buikproblemen te krijgen, leed aan diarree en braken om de paar weken, en had verschillende medicijnen en vloeistoffen nodig. Ik kreeg het advies om Rosie op een strenger dieet te zetten en ik vulde dit aan met OceanFeed™ Pet. Ik heb het geprobeerd… en heb nooit meer achterom gekeken. Rosie heeft geen buikproblemen meer gehad en 2 maanden later is haar vacht glanzender en is ze weer het gelukkige, gezonde hondje waarvan ik hoopte dat ze weer zou kunnen zijn. Ik zou OceanFeed™ Pet aan elke hondenbezitter aanraden… het heeft wonderen verricht voor Rosie!”

– Laura Campin, eigenaresse van Rosie.

OCEANFEED PET

OceanFeed™ Pet is een natuurlijk voedingsmiddel, afgeleid van een mix van rode, bruine en groene zeewieren die duurzaam worden gewonnen uit Azië en Europa om een ​​unieke mix voor uw hond te creëren. OceanFeed™ Pet bevat prebiotische polysachariden en andere natuurlijke bioactieve stoffen die de darmmicroflora kunnen verbeteren.

Van zeewier is ook aangetoond dat het een positieve immuunrespons ondersteunt, met als algemene uitkomst een gezondere darm. OceanFeed™ Pet zit boordevol natuurlijke mineralen die aanwezig zijn in zeewieren en kan ook de glans en conditionering van de vacht zichtbaar verbeteren.

ZEEWIER

De Zeewier in de OceanFeed-producten verhogen het energieniveau en het uithoudingsvermogen en maken de vacht glanzender en zachter, voornamelijk als gevolg van de natuurlijke mineralen in het zeewier.

Bekijk de OceanFeed producten en wordt net als ons enthousiast

Wil je meer weten of wil je direct beginnen met de verkoop> Bel ons of vul het contactformulier in.

Neem contact op

Neem de volgende stap

Bij ons staat service aan onze retailers voorop. We helpen en adviseren je graag om meer verkopen te realiseren. We hebben allemaal hetzelfde doel en werken graag met je samen.

Over ons