Griffiths’

Griffiths is geschikt voor elke hond. Of je nou een buitenhond hebt, of een hond in de stad, groot of klein. Elke hond verdient het beste voor het beschikbare budget. En dat is Griffiths precies: het droogvoer bevat maar liefst 37% Brits vlees, vers en gedroogd verwerkt. Dat levert veel gezonde dierlijke eiwitten. Griffiths bevat géén tarwe, mar mais vol vezels. Zo kan jouw hond elke dag vol energie aan de dag beginnen. 

Naar Griffits' producten
Shop nu

Shop de beste producten

Bekijk Griffiths' producten

GRIFFITHS' VERSCHIL

GRIFFITHS’

Een origineel rundvleesrecept.
Het rundvlees in Griffiths Dog Food Beef is afkomstig van Britse en Ierse boeren; Rundvlees is een goed verteerbaar eiwit, terwijl maïs een nieuw koolhydraat levert. Volkoren maïs is een geweldige bron van Omega 6-vetzuren wat essentieel is voor een gezonde huid en vacht.

Samenstelling
Hele Britse maïs, gedroogd Brits en Iers rundvlees (37,0%), Vet vrije uitloop Pluimvee, Bietenpulp, Calciumcarbonaat, Vitaminen &
mineralen.
Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (24,0%), ruwe oliën en vetten (9,5%), ruwe celstof
(2,0%), ruwe as (10,9%), verteerbare energie (347 Kcal/100g),
Omega 6 (1,5%), Omega 3 (0,2%), Calcium (2,7%).

Producten

Griffiths’ eigenschappen

Neem de volgende stap

Bij ons staat service aan onze retailers voorop. We helpen en adviseren je graag om meer verkopen te realiseren. We hebben allemaal hetzelfde doel en werken graag met je samen.

Over ons